Verkiezingen lezersnieuws

Bezorgd over water?

De Algemene Waterschapspartij AWP vraagt uw hulp. Waar maakt u zich zorgen over als het om water gaat? Wat moet beslist worden opgenomen in het AWP verkiezingsprogramma voor de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019 in uw waterschap?

Geef ook een stem voor geluk tijdens de verkiezingen

Geef je stem voor geluk. Met deze oproep willen de initiatiefnemers van ‘Gelukkig ouder worden’ de kiezers a.s. woensdag laten nadenken over hoe de samenleving kan bijdrage om samen gelukkig ouder te worden. We worden immers allemaal ouder.

Gemeentebelangen scoort in verkiezingsdebat Stroud

Afgelopen donderdagavond was het laatste verkiezingsdebat voor de verkiezingen in Stroud. Het debat werd live uitgezonden door Veluwe FM . De lijsttrekkers van de partijen  konden nog één keer de degens kruisen.

ChristenUnie Putten tekent manifest Waardig ouder worden  

‘Waardige ouder worden’, dat was de inbreng van de ChristenUnie tijdens de door D66 aangezwengelde discussie over levensbeëindiging.  Tijdens de coalitie onderhandelingen heeft de ChristenUnie zich ook hard gemaakt voor dit thema, met als resultaat een budget van 180 miljoen

Zijn sportverenigingen een uitvoeringsorgaan van de gemeente?

Een discussie die de afgelopen raadsperiode plaatsvond is die over het subsidiebeleid. Waar ging die discussie over, en wat vindt het CDA?

Veluwe FM houdt politiek debat in Stroud

Op donderdag 15 maart is er een politiek debat in de foyer van M.F.C. Stroud in Putten.

Wij Putten: bouwen, bouwen en nog eens bouwen

Bouwen, bouwen en nog eens bouwen. Daarop ligt de nadruk in het verkiezingsprogramma van Wij Putten, dat onlangs is gepresenteerd.