Zakelijk lezersnieuws

Neem je loopbaan eens onder de loep.

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke?Week van de Loopbaan van 17 t/m 21 september 2018.?Je kan dan vrijblijvend kennis maken met een Noloc loopbaanexpert? bij jou in de buurt en je krijgt advies over jouw loopbaanvraag.

Uniek certificaat voor het MBO uitgereikt

Primeur voor Landstede: uitreiking wereldwijd erkende certificaten Duits

Statushouders aan de slag op de Noord Veluwe

Gemeenten op de Noord Veluwe zetten fors in op het activeren en laten participeren van statushouders. Enkele gemeenten hebben Inclusief Intervens gevraagd om hierin een rol te spelen en invulling te geven aan de uitvoering hiervan.

Lampions van Vietnam naar Inclusief Gresbo

Harry van Vilsteren van Lampionsenzo heeft een bijzonder verhaal: hij vertrok met zijn vriendin op wereldreis en deed onder andere Vietnam aan. Daar ontmoette hij Khanh, een Vietnamees die bijzondere lampions maakte.

Samenwerking Inclusief Groep en GGz Centraal

Woensdag 30 mei jl. hebben Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Gresbo/Inclusief Intervens uit Nunspeet, en Leen Kievit, directeur Bedrijfsvoering GGz Centraal uit Ermelo, hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

Bites and Business netwerkdiner bij De Wildtshof in Uddel

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op12 juni a.s Dit keer op een bijzonder locatie, het Paardenpension De Wildtshof in Uddel. We laten ons hier verwennen door een heerlijke cateraar.

Gflex helpt ondernemers last-minute AVG-klaar te zijn

Voor veel ondernemers is het maar abacadabra en dat snapt Gflex uit Nijkerk. Het is ook een jungle van regels en wetten, die voor de een wel van toepassing zijn en voor de ander gelden ze weer niet. Daarom helpt Gflex ondernemers om er voor te zorgen dat zij voor 25 mei 2018 AVG-klaar zijn!

Geslaagde hondendag Mariahoeve

Afgelopen zaterdag heeft op het evenemententerrein van de Mariahoeve de 2e hondendag plaatsgevonden.

Lagarde Groep neemt derde vestiging in gebruik

Per 1 mei 2018 neemt Lagarde Groep een derde vestiging in gebruik voor Excellis, de ondersteunende afdelingen en directie. De organisatie groeit, wat vraagt om meer ruimte. Vanaf 1 mei 2018 is Lagarde Groep gevestigd aan de Zuiderinslag 4e te Hoevelaken.

Vestigingen Lagarde Groep

Pagina's