Zakelijk lezersnieuws

Blauwe Diesel tanken bij Guliker!

Vanaf heden is het mogelijk om bij het tankstation van Guliker aan de Ambachtstraat nummer 16 Blauwe Diesel te tanken. Wethouder Priem heeft op woensdag 17 juli de nieuwe tankautomaat voor het eerst in gebruik genomen en geeft daarmee het goede voorbeeld.

De eerste Bouwmaat Compact in Harderwijk geopend

Bouwmaat Harderwijk geopend

Nieuwste winkelconcept ook bij Albert Heijn Putten

Albert Heijn in Putten is weer open. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s.

Maatjesmiddag Inclusief Groep succesvol

Op donderdag 27 juni is door Inclusief Groep met succes de jaarlijkse maatjesmiddag georganiseerd aan de locatie Paul Krugerweg 43 in Ermelo (Proson).

ArTTalent Gelanceerd

20 jaar geleden kwam ik naar Nederland met mijn man Nederlandse met wie ik daarvoor op MV Doulos zendingswerk verrichtte. Hij was ziek geworden en moest hier behandeld worden. Het was voor mij geen keuze maar een noodzaak om hier te komen wonen.

Groevenbeek Putten feliciteert 100 procent geslaagden

Putten - Voor de tweede keer op rij is Groevenbeek Putten erin geslaagd om alle kandidaten te voorzien van hun diploma. Acht leerlingen kregen het voor elkaar om cum laude af te studeren, wat op zich al een uitstekende prestatie is.

Hoop geven door te fietsen

Fietsen door hoop te geven.

Stella levert 50.000e Stella Livorno e-bike

Het is feest bij de Nunspeetse e-bike fabrikant. Stella heeft de 50.000e Livorno e-bike geproduceerd. Het betreft een Stella e-bike uit de ‘Livorno-serie’. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.

 

Albert Heijn Putten wordt ingrijpend verbouwd

Albert Heijn aan de Voorthuizerstraat 2 in Putten sluit zaterdag 15 juni om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt ingrijpend verbouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de vernieuwde winkel is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten.

Fake nieuws / rectificatie

Beste BDU,

Als Voorzitter van de stichting vischafslag en Harderwijkse Botterstichting vraag ik u met spoed een rectificatie over het volgende compleet verzonnen verhaal.

https://epal.bdumedia.nl/hetkontaktharderwijk/20190605/#page/1

Paling Roken afgelast

Pagina's