• Drone in actie

    E. Bakker

Dronemiddag op museumboerderij Putten

18-09-2019, 15:28 | Lezersnieuws | Eelco

Op zaterdagmiddag 21 september houdt HCC! Drones een vliegdemonstratie met drones op de locatie van Museumboerderij Mariahoeve tussen 13.00u - 16.00u. Leden van de dronevereniging komen bijeen om te vliegen met hun eigen drone of om te leren vliegen met een van de aanwezige oefendrones van HCC. Ervaringen worden uitgewisseld en de laatste wet- en regelgeving voor het vliegen met drones besproken. Introducees zijn welkom.

Het terrein van de Museumboerderij Mariahoeve aan de Kiefveldersteeg in Putten is deze middag beschikbaar voor de drones. Op het terrein waar ook een theeschenkerij en camping zitten, is een gedeelte afgezet voor het vliegen en het oefenen met de verschillende drones.

Maximaal vier

Het programma van de vliegmiddag begint om 13 uur met een demonstratie door HCC. Daarnaast is het vliegen met een eigen drone mogelijk. Aanwezigen die (nog) geen eigen drone hebben, kunnen samen met een instructeur met een van de oefendrones van HCC leren vliegen. Er gaan maximaal vier drones tegelijk de lucht in. Om de veiligheid te waarborgen is het aantal vliegende drones gelimiteerd. De dronemiddag sluit rond 16.00 uur. Publiek is welkom.