• Talent en international Matthijs de Ligt.

    SDC Putten
  • Talent en international Donny van de Beek.

    SDC Putten

Ajax te gast bij SDC Putten

PUTTEN Ajax, de drie-sterren recordkampioen van Nederland, komt bij SDC Putten een vriendschappelijke wedstrijd spelen op zaterdag 7 juli om 15.00 uur. ,,Wij zijn er trots op dat Ajax, met haar voltallige selectie, bij ons komt spelen", schrijft Albert de Bruin namens SDC. Zij spelen tegen veelvuldig Europa League deelnemer FC Nordsjaelland uit Denemarken.

 

Ook is er na de wedstrijd royaal de gelegenheid tot het nemen van foto's van de spelers en is er uitgebreid de mogelijkheid om handtekeningen te verzamelen. Het sterrenteam heeft onze streekgenoot en international Donny van de Beek uit Nijkerkerveen in de gelederen maar ook een ander wereldtalent en international; Matthijs de Ligt.

De Amsterdammers zijn dan al weer in volle voorbereiding op  de eredivisie en hopelijk een lang verblijf in de Champions League, want de eerste voorrondewedstrijd staat dan alweer voor de deur. Nordsjaelland (het 'AZ van Denemarken') is een gerenommeerde internationale tegenstander.


Inmiddels zijn de eerste duizend kaarten de afgelopen twee weken al verkocht. Online bestellen kan via www.sdcputten.nl. Volgende week worden ook VIP-kaarten aangeboden, voor een compleet arrangement.