Beach Pull groots tractorpulling spektakel 10 en 11 juli Strand Nulde

PUTTEN Strand Nulde is op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli weer het decor van het jaarlijkse evenement Total Agri Beach Pull. Tijdens deze vijftiende editie ronken de vele tractormotoren weer op het evenemententerrein. De organisatie verwacht voor dit evenement zo'n 10.000 bezoekers. Op zaterdag 11 juli is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers.

Beach Pull is een tractorpullingevenement dat eenmaal per jaar in Putten plaatsvindt. Tracto pulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aangaan om een sleepwagen over een zover mogelijke afstand te verplaatsen. Er zijn verschillende gewichts- en vermogensklassen binnen deze sport. De deelnemers zijn zeer professioneel met hun sport bezig.

Op vrijdag 10 juli zal het evenement vanaf 18.00 uur starten en op zaterdag 11 juli vanaf 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.beachpull.nl

Vanaf vrijdag 3 juli wordt het evenemententerrein van Strand Nulde ingericht. Recreanten kunnen tijdens de opbouw van het evenement gebruik maken van de overige stranden op Strand Nulde. Op zaterdag 12 juli is zowel Strand Nulde-Zuid als Strand Nulde-Noord niet toegankelijk voor dagrecreatie. Dagrecreanten worden naar recreatiegebied Strand Horst doorverwezen. Het Postillion Hotel, Watersportvereniging Strand Nulde (jachthaven) en Strandparc Nulde zijn wel bereikbaar.

Vanaf zondag 12 juli zijn de stranden weer te gebruiken, met uitzondering van het evenemententerrein. De afbouw op het evenemententerrein is uiterlijk woensdag 15 juli gereed.

Meer informatie over Strand Nulde op www.strandnulde.nl