Beach on Wheels op Strand Nulde

REGIO Na drie succesvolle edities op rij vindt dit jaar voor de vierde keer Beach on Wheels plaats. De organisator Stichting Motorsport Promotion S.M.P., voorheen onder de naam Dutch Rally Association, organiseert deze vierde editie op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus aanstaande. Het is een familie-evenement dat op Strand Nulde plaatsvindt. Beide dagen staan in het teken van 'wielen in het algemeen'. Voor jong en oud zijn er allerlei activiteiten. Strand Nulde blijft deze dagen gewoon bereikbaar voor dagrecreanten, met uitzondering van deelgebied 'Smokerspol' op Strand Nulde-Noord.

Beach on Wheels is vrijdag 28 augustus te bezoeken van 17.00 tot 0.30 uur en op zaterdag 29 augustus van 11.00 tot 00.00 uur. De organisatie van Beach On Wheels is constant bezig om het evenement op Strand Nulde te verbeteren. Op 28 en 29 augustus lanceren ze daarom een verbeterde Wipe-Out zone. Zo bestaat de Wipe-Out zone nu uit twee zones naast elkaar. De ene is wat eenvoudiger, terwijl de andere wat moeilijker is. Deelnemers kunnen zelf kiezen welk traject ze nemen. Ook is er nog steeds een langere route om de wipe-out heen.

Meer informatie en kaartverkoop op www.beachonwheels.nl<http://www.beachonwheels.nl/>.

Toegankelijkheid Strand Nulde voor, tijdens en na Beach on Wheels

Vanaf vrijdag 21 augustus start de opbouw op het evenemententerrein. Op maandag 7 september wordt het terrein weer opgeleverd. Recreanten kunnen tijdens de op- en afbouw van het evenement gebruik maken van de overige stranden op Strand Nulde. Het Postillion Hotel, Watersportvereniging Strand Nulde/ jachthaven en Strandparc Nulde blijven gewoon bereikbaar.

Meer informatie over Strand Nulde op www.strandnulde.nl