• Erik Rudolfs
  • Erik Rudolfs

Centrum in teken van boerderij tijdens BOERin

PUTTEN Winkelcentrum Putten wordt donderdag 25 juli één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boerencultuur.

Altijd al benieuwd geweest hoe lang koeien slapen? Leer van alles over de boerderij tijdens BOERin. Ook kunnen bezoekers zelf aan de slag en ervaren hoe het is om een geit te melken bij de Vrolijke Geit en een lekker geitenijsje proeven.

Beleef het proces van pieper tot patat of ga de uitdaging aan tijdens het pieperschieten en raak de bullseye. Dans mee met de linedansers, geniet van de demonstraties en rij mee met paard Bartje en Imke. Bij de diverse standjes zijn gratis zuivelproducten en andere lekkernijen te proeven. Wie zin heeft in een spelletje kan meedoen met de Puttense dialectquiz of de juiste graansoorten raden. Ondertussen kan iedereen genieten van de oude ambachten en mooie klederdracht.

JONG EN OUD Tijdens BOERin is er ook van alles te beleven voor kinderen. Neem een kijkje in Kunstcaravan 'De Boeren Liefde', laat je schminken of beleef de boerenactiviteiten op het kinderplein bij Kindcentrum on the Move en doe mee met de tractorrace voor de allerkleinsten.

BOERin wordt georganiseerd door VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten.