Creafair in Putten

PUTTEN Creativiteit-passie-liefde-nostalgie-energie-artistiek-handigheid. Dit zijn woorden die zaterdag 23 mei te samen komen tijdens de sfeervol opgezette KUNST- en CREAFAIR bij koffie en theeschenkerij 't Veenhuusje in Putten. Na de succesvolle editie van vorig jaar zal er dit jaar wederom veel te beleven zijn mede doordat het aantal kramen is uitgebreid. Er worden een aantal creatieve demonstraties georganiseerd en de kramen zijn gevuld met creatieve-, ambachtelijke- en zelfgemaakte producten.

Zoals Vilt, Bio kaas en - groenten, Aquarel, Tassen, Keramiek, Brocante etc. Een ieder kan kennis maken met de nieuwste workshops die 't veenhuusje dit jaar aanbied zoals, spelen op de Djembee, Balinese dans, Yoga en Vilten. De Kunst- en Creafair vindt plaats in een ontspannen gezellige sfeer waar iedereen, jong en oud van harte welkom is.

Tussen alle activiteiten door is er gelegenheid om gezellig op het terras in de cottage tuin of in het boerderijtje iets te drinken met een lekker stuk gebak en/of wees welkom voor een heerlijke lunch. De koffie en theeschenkerij onderscheid zich van vele anderen omdat alles in eigen keuken vers wordt bereid met zoveel mogelijk biologische producten.

Gelegen aan prachtige fiets- en wandelroutes is 't Veenhuusje een mooi rustpunt voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Welkom van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang tot de markt is gratis.

Info: 0341-491113 en www.veenhuusje.nl