• Hans Krudde
  • Hans Krudde

Cultuursalon 4.0 deze keer niet op zondag

PUTTEN Niet op zondag-, maar op zaterdagmiddag is er een Cultuursalon vanuit een sfeervolle ambiance, namelijk Het Station van Putten. De relaxte liveshow wordt gepresenteerd door Elly van Geest en Myriam Cloosterman. Zaterdag 5 maart is het weer zover; tussen 15.00 en 17.30 uur interviewen zij zes opvallende Veluwse gasten van jong tot oud op het gebied van kunst, cultuur en maatschappij.

De Cultuursalon biedt niet alleen een extra podium aan diegenen die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur op de Veluwe, maar blijkt ook een broedplaats voor kruisbestuivingen en inspiratie. Zaterdag 5 maart staan er weer markante gasten op het programma. Veel muziek ,van een Zwarte Cross-act tot musical, schilderijen met vee, beelden, Blauwe Gerrit en de Puttenaar van het jaar 2014. Ook theaterheld Kjeld heeft vast weer iets moois verzonnen. Putten TV, bereikbaar voor een ieder op de hele Veluwe, neemt het programma op.

De gasten op zaterdag 5 maart zijn: Chuck van Loenen, Sander Goudzwaard bedenkers van Blauwe Gerrit Putten/Harderwijk; Marjan Loman, schilder van veestukken uit Putten; Hoef&Zo, een musicalgroep uit Putten; Steven en Albertje Hell onder meer over het Puttens Historisch Genootschap; Gerrit van Emous, beeldend kunstenaar uit Putten en tot slot Rene Paes, Oermuziek uit Harderwijk.

Tijdens de live-show zullen er ook interacties zijn met het publiek. Creatieve voorjaarsprikkels zijn er genoeg in deze show.In de pauze tussen de interviews met de gasten kunnen bezoekers verder praten over allerlei-culturele-onderwerpen en ideeën, die wellicht al langer bij je sluimeren of ter plekke ontstaan, met een drankje of hapje dat gastheer en -dame Benjamin en Margee Bergman serveren.

Vanaf dinsdag 1 maart zijn kaartjes te koop bij Koffiehuis het Station (tijdens openingstijden)voor 5 euro per stuk of vooraf aan de voorstelling. Meer informatie op www.cultuursalonputten.nl.