• Lwengo Kids Foundation
  • Lwengo Kids Foundation
  • Lwengo Kids Foundation

De Meeuwen doneert kleding voor kinderen in Uganda

PUTTEN Lwengo Kids Foundation heeft, in samenwerking met korfbalvereniging De Meeuwen uit Putten, sportkleding geschonken aan kinderen in Uganda in het district Lwengo.

Bij korfbalvereniging De Meeuwen wordt regelmatig gewisseld van sportkleding, om diverse redenen zoals een nieuwe sponsor of door verouderde modellen. Ook de pasmodellen worden vaak niet gebruikt. Deze kleding is dan afgeschreven, maar over het algemeen nog goed bruikbaar. Door goede contacten tussen de korfbalvereniging en de stichting ontstond al snel het idee om kinderen in Lwengo blij te maken met de sportkleding.

SPONSOROUDERS Lwengo Kids Foundation, opgericht door Marga en Pieter Streefkerk, streeft ernaar met de hulp van sponsorouders in Nederland zoveel mogelijk kinderen in Uganda de mogelijkheid te bieden onderwijs te volgen. Daarnaast is er veel behoefte aan kinderkleding, voeding, medische zorg en schoon water. Pieter en Marga gaan zelf regelmatig op bezoek bij de kinderen in Lwengo en ze hebben persoonlijk de sportkleding overhandigd. 

KINDERKLEDING Kinderkleding is altijd welkom bij Lwengo Kids Foundation. Ook is de stichting nog op zoek naar sponsorouders. Kleding kan worden ingeleverd bij Marga en Pieter, Bakkerstraat 2 in Putten. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.lwengokids.nl. Informatie over het worden van sponsorouder is te verkrijgen via lwengokids@gmail.com.