• Erik Rudolfs

Derde editie Boom In' Putten zit erop

PUTTEN Afgelopen weekend was de derde editie van Boom In' Putten. Op vrijdag avond trapte de organisatie af op Landgoed Schovenhorst. Dit jaar helaas zonder kampvuur op last van de brandweer, maar dat mocht de pret niet drukken. Op zaterdag genoten gezinnen in het centrum van Putten van de diverse programmering en de natuurlijke sfeer van het allemans festival.

 

Op vrijdag ging het (blader)dak eraf. Vooral Gerson Main (op de foto) stal de harten van het publiek en zorgde voor een vrolijke noot. Dat Cookhouse afsloot met toegift op toegift maakte het festival compleet. De sfeervol aangelichte bomen en de gevarieerde artiesten zorgden voor een feestje in het gras.

 

Op zaterdag 14 juli staken onder andere WCP, VVV en Cultuurkust de handen uit de mouwen voor een familiefeest in het centrum. Honderden Rabootjes werden er gemaakt en op het plein bij van Ganswijk maakten kinderen muziek en mooie werken bij onder andere Kindcentrum Putten. Dat het iets rustiger was, kwam misschien wel door het iets te warme weer, maar gelukkig stond er dit jaar een theaterwagen met airco, waar mensen konden kijken naar een hele coole voorstelling.

Boom In' Putten is een initiatief van VVV Putten en Cultuurkust in samenwerking met WCP.