Dierbare foto's verdwenen na inbraak Putten (video)

PUTTEN Na een inbraak in Putten mist het slachtoffer geld en dure horloges, maar het meest waardevolle is een harde schijf met daarop foto's en filmpjes van zijn overleden dochter. Veel mensen deelden zijn bericht en hielpen online al mee zoeken.

Het is in de nacht van 13 op 14 februari als drie inbrekers toeslaan in Putten. De daders kunnen uren ongestoord het huis naast een bedrijf doorzoeken. De buit: een kluis met daarin een groot geld bedrag, horloges van het merk Cartier en Breitling en een harddisk.

Op beelden, getoond in Bureau GLD van Omroep Gelderland, zijn drie mannen te zien die kort voor en na een inbraak over straat in Putten lopen. De inbrekers rijden in een zilvergrijze Volkswagen Caddy combi. Met een schuifdeur en aan de achterkant openslaande deuren met ramen erin. De verdachten rijden kort voor de inbraak achteruit er dan passeren dan verschillende autos' mogelijk hebben die bestuurders iets gezien dat in dit onderzoek van belang is.

Er zijn verschillende spullen meegenomen, zoals een gouden trouwketting, een verzameling stenen, horloges een ridderorde en een sjaal uit India. Misschien zijn de spullen ergens te koop aangeboden.