• Dierenkliniek Putten

Dierenkliniek Putten steunt zwerfhondenopvang Bosnië en houdt fotowedstrijd Dierendag

PUTTEN De Dierenkliniek Putten wil dit jaar op twee manieren aandacht geven aan Dierendag 2019. Op vrijdag 4 oktober zal Ingrid van den Berg van Stichting Wereldasielen in onze kliniek aanwezig zijn om voorlichting te geven over haar 'Project 18'. Project 18 helpt een particuliere zwerfhonden opvang in Bosnië op een volgens Dierenkliniek Putten goede manier. De dieren worden opgevangen, medisch verzorgd en gecastreerd en gesocialiseerd, waarna ze bij gemotiveerde mensen worden uitgezet. Project 18 probeert op verschillende manieren geld in te zamelen voor haar project. Zo kunnen mensen een dier op afstand adopteren, worden er inzamelingsacties gehouden (cartridges, telefoons, blikjes, et cetera) en worden er shirts, tassen en dierenpaspoorten met opdruk verkocht.

Iedereen is vrijdag 4 oktober uitgenodigd om de stand van Project 18 in de kliniek te bezoeken. Door shirts, tassen of dierenpaspoorten met een zelf gekozen tekst te laten bedrukken kan iedereen ter plekke de stichting steunen. Natuurlijk is elke vorm van donatie ook welkom. Ingrid is aanwezig van 10.30 tot 16.00 uur.

De kliniek heeft meerdere stichtingen/goede doelen voor dieren als klant. Volgend jaar is het plan om meer van deze stichtingen uit te nodigen om voorlichting over hun werk te laten geven.

Tevens schrijft de Dierenkliniek een fotowedstrijd uit. Iedereen kan een grappige foto van zijn of haar huisdier, eventueel met zichzelf, gezinsleden of vrienden sturen naar info@dierenkliniekputten.nl of naar: 06-47929269. Uit de inzendingen worden de drie leukste gekozen. Kliniek-waardebonnen ter waarde van respectievelijk 100, 50 en 25 euro worden toegekend aan de drie mooiste foto's.