• Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Dolle Diva komt naar Theater Stroud

PUTTEN Operazangeres Francis van Broekhuizen en televisiepersoonlijkheid, musicus Gregor Bak komen zaterdag 12 januari 2019 naar Theater Stroud. Het muzikale duo zal aan het begin van het nieuwe jaar naast prachtig gezang ook de lachspieren van het publiek in beweging zetten tijdens deze cabareteske voorstelling in het vernieuwde Theater Stroud.

Klassiek zoals u het nog nooit gehoord heeft. Sinds twee jaar touren operazangeres Francis van Broekhuizen en pianist Gregor Bak door heel Nederland met het programma 'Dolle Diva'. In dit unieke recital nemen zij het publiek mee langs allerlei klassiekers in de breedste zin van het woord. Het publiek hoort muziek van Schubert, Grieg, Puccini en Lehar, Jules de Corte, Cole Porter en Willeke Alberti.

Francis van Broekhuizen is een veelzijdige sopraan die haar zangtalent combineert met een ontwapende podiumpersoonlijkheid. Zij licht alle nummers toe op haar eigen wijze, begeleid op de vleugel door Gregor Bak. Gregor is als pianist zeer veelzijdig: hij speelt van klassiek tot popmuziek. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur en presenteerde hij vele televisieprogramma's, waaronder C-Majeur en Thank you for the music.

INFORMATIE Kaarten kosten 15,00 euro en zijn te krijgen via www.theaterstroud.nl, bij de VVV of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.