Dromen komen uit voor Hoef&Zo!

PUTTEN Musicalvereniging Hoef&Zo! heeft afgelopen zaterdagavond het spetterende musicalavontuur 'Robin Hood' afgesloten. Wat begon als een droom van slechts 1 persoon is na enkele jaren uitgegroeid tot het opvoeren van viermaal 'Robin Hood - de musical' in de grote zaal van De Aker. Deze droom werd een bloeiende Musicalvereniging van 24 leden die wekelijks met deze gedeelde passie bezig is.

En deze droom bracht dit jaar zo'n 30 vrijwilligers op de been die hun schouders eronder zetten om de grote zaal van de Aker om te bouwen tot een theater met podium, achtergrondschermen , (hangend) decor, verlichte coulissen en prachtige staaltjes van techniek. Die een poster ontwierpen, de kapsels en de grime verzorgden of prachtige film- en fotoreportages maakten.

Deze droom groeide uit tot inmiddels 6 Musicalproducties (al dan niet zelf geschreven) die financieel ondersteund worden door maar liefst 80 sponsors en 90 tientjesleden.

En deze mooie droom heeft maar liefst 1118 personen tussen 3 en 95 jaar een ontspannen middag/avond uit bezorgd in eigen dorp afgelopen weekenden.

Haar droom:"..zou het niet leuk zijn om es met een groep volwassenen een musical op te voeren voor kinderen? "werd een passie van vele Puttenaren die al voor veel ontspanning, saamhorigheid en omkijken naar elkaar heeft gezorgd.