• Donkersgoed Multimedia

Duizenden mensen naar Beachpull

PUTTEN De rust is wedergekeerd in Putten. Afgelopen vrijdagavond en zaterdag stonden in het teken van Beachpull op Strand Nulde. Duizenden mensen kwamen weer af op dit jaarlijkse trekkertrek spektakel. De brullende motoren van de deelnemers waren in de verre omgeving te horen.

De Puttense teams wilden zaterdag in hun thuiswedstrijd natuurlijk extra goed voor de dag komen. Veel sponsoren kwamen met hun gasten een kijkje nemen. Eager Beaver werd vierde in de finale van hun klasse, BK Power werd winnaar bij de Two Wheel Drives. Uncle Duck deed voor het eerst mee en werd keurig tweede in de Light modified klasse waar Eurol Bandit vierde werd. In de mini-unlimited klasse stelden Lucky Ducky en The Riddle iets teleur met respectievelijk een zesde en achtste plaats. Toch kon er feest gevierd worden bij het team van The Riddle want ze werden kampioen in het Eurocup klassement 2019.

Na de wedstrijden was het nog volop feest in de feesttent met de DJ's van BDM en de coverband Party Criminals. 

Bij Beachpull is er vrijdag en zaterdag ook gecollecteerd voor 'Hou Esther op de been'. Dit leverde een bedrag van 9600 euro op. Daar staat voor nu een tussenstand van 42.000 euro. Dit komt mede ook door de uitzending van Hart van Nederland.