• De eerste steen van het complex werd gelegd door de eerste kopers.

    Geldersch Huys

Eerste steen nieuwbouwproject De Kroon gelegd

PUTTEN De bouw van het nieuwe appartementen complex op de hoek van de Veldstraat-/Voorthuizerstraat vordert gestaag. De werkzaamheden voor de parkeerkelder zijn afgerond.

Afgelopen maandag 15 mei heeft het bouwbedrijf samen met de nieuwe bewoners en vele geïnteresseerden de openingshandeling verricht om de opbouw officieel te starten.

EERSTE KOPERS De allereerste steen van het complex werd ook gelegd door de allereerste kopers van een van de appartement uit het grote gebouw van maar liefst 14 appartementen. Alle appartementen zijn momenteel verkocht.

De verkoop van het complex werd begeleid door Het Geldersch Huys Makelaars uit Putten. ,,Dit project voldoet aan de vraag van vele oudere woningzoekers. Gelijkvloers wonen met alle voorzieningen binnen handbereik'', aldus Klaas van der Werf eigenaar van Het Geldersch Huys Makelaars.

FLEXIBEL Het Puttense makelaarskantoor is enige tijd geleden gestart met nog een project van elf appartementen op de hoek van de Lariksstraat-/Harderwijkerstraat. Dit project is zeer flexibel en door de toekomstige bewoners geheel naar eigen wens in te richten.

Daarnaast zijn de voorbereidingen getroffen voor de verkoop van nog eens acht appartementen op een andere locatie in Putten. ,,Allemaal projecten waarmee wij tegemoet willen komen aan de hedendaagse vraag van onze klanten en van de markt'' aldus Herwin Kieft.