• Total Agri Beachpull

Enkele incidenten op gezellig beach pull

PUTTEN Naar schatting negenduizend mensen hebben zaterdag de beach pull op Strand Nulde bezocht. De organisatie was zeer te spreken over het evenement dat gekenmerkt werd ,,door spektakel en vermaak''. Tijdens en na afloop van het evenement heeft de politie enkele bekeuringen uitgeschreven.

Strand Nulde was voor het achttiende jaar omgetoverd in een Inter-Techno Arena waar zowel de Nederlandse als de Europese topteams met hun tractor pulling machines op het strijdtoneel te zien waren. Bekijk hier de uitslagen. 

AANRIJDING De Puttense politie is overall gezien tevreden over het verloop van het evenement, maar spreekt wel over enkele incidenten. Rond 23.00 uur werd er een fietser aangereden op de Hoornsdam. Het slachtoffer raakte gewond en is behandeld door ambulancepersoneel.

BEKEURINGEN Kort daarna werden twee mannen aangehouden. Ze werden door een motoragent aangesproken omdat ze afval weggooiden uit een auto. Het duo beledigde daarna de agent en kon mee naar het politiebureau van Apeldoorn.

DRONKEN Verder werd er op het terrein nog een persoon aangehouden in verband met het verstoren van de openbare orde. En werd er een proces verbaal uitgeschreven vanwege baldadigheid. Ook werden er meerdere jongeren bekeurd voor het alcohol drinken onder de 18. De jongste drinker was 13 jaar.

Tenslotte heeft de politie de route Stenenkamerseweg en Bijsteren meerdere keren gereden. Dit naar aanleiding van meldingen van overlast. Diverse groepjes jongeren die bleven 'plakken' in de wijk werd dringend verzocht om naar huis te gaan.