• Kasteel De Vanenburg.

    ...

Bruidsbeurs op Kasteel De Vanenburg

PUTTEN Op Kasteel De Vanenburg in Putten wordt woensdagavond 25 september een gratis bruidsbeurs gehouden. Deze beurs wordt georganiseerd door Bruidsbeurs Nederland. Speciaal voor alle aanstaande bruidsparen, familie en vrienden is inspiratie te vinden voor de grote dag.

Meer dan twintig trouwleveranciers uit de regio stellen hun producten op in deze prachtige locatie. Te denken valt bijvoorbeeld aan bruidstaarten, trouwjurken, maatpakken, bloemboeketten, weddingstylisten, dj's, foto- en videograaf, dansinstructeur, juwelen, visagie en nog veel meer. De trouwspecialisten geven tips en adviezen over de laatste trends in de trouwwereld. ,,Wij willen graag een gratis trouwbeurs aanbieden voor de mensen uit de regio", vertelt Marlon van Leeuwen van Bruidsbeurs Nederland.

ARRANGEMENT CADEAU In de Oranjerie showen bruidegom, bruid en bruidskinderen tijdens een modeshow de nieuwste trouwjurken, maatpakken en bruidskleding op de catwalk. In Klein Vanenburg geeft Bakkerij Knevel een creatieve workshop met marsepein. De bruidsparen die naar aanleiding van het bezoek een reservering maken bij Kasteel De Vanenburg ontvangen het bruidsarrangement cadeau. Alle bezoekers krijgen een gevulde goodiebag mee naar huis en maken kans op een weekendtrip voor twee personen.

Kasteel De Vanenburg is een bekende trouwlocatie in Putten en omgeving. ,,Op ons landgoed kan elke stap van het bruiloft gevierd worden. Van fotoreportage tot overnachting, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening, van bruidstaart tot receptie en van lunch en diner," vertelt Stephanie Kamphorst-Bakker, huwelijksspecialiste bij Kasteel De Vanenburg. Tijdens de bruidsbeurs is Stephanie aanwezig om alle mogelijkheden van het landgoed te vertellen.

De bruidsbeurs duurt van 18.30 en 21.30 uur en vindt plaats op Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13 in Putten. De entree is gratis, net zoals het parkeren. Het volledige programma is te vinden op de website van Bruidsbeurs Nederland.