• Veluwepoortshow

Groot aantal kleindieren te zien tijdens Veluwepoortshow

PUTTEN De twaalfde Veluwepoortshow wordt vanaf donderdag 24 oktober georganiseerd in de manege van Hippisch Verband Putten. De deuren gaan om 20.00 uur open voor het publiek. Er zijn die dag dan al ruim zeshonderd dieren, waaronder kippen, sierduiven en konijnen, gezien en gewaardeerd door diverse keurmeesters.

Ook op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen bij de show.

BREED PALET ,,De leden van de Pluimvee- en Pelsdierfokkers Vereniging Putten en PV Nijkerk en omgeving pakken ook dit jaar weer uit met een breed palet aan rassen, kleuren en maten, die een bezoekje aan deze tentoonstelling zeer de moeite waard maken", aldus de organisatie. 

KNUFFELHOEK Bezoekers kunnen met vragen over pluimvee en pelsdieren bij de Veluwepoortshow terecht. Ook worden er dieren te koop aangeboden. Voor kinderen is er daarnaast een knuffelhoek met konijnen en kippen en er wordt een springkussen opgezet. 

De show is te bezoeken op donderdag 24 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur, vrijdag 25 oktober van 10.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie via info@veluwepoortshow.nl.