• Tessel Brinkman

Kaartverkoop Top 2000 dansfeest van start

PUTTEN De kaartverkoop voor het Top 2000 dans & meezingfeest op zaterdag 28 december in partycentrum De Huifkar in Putten, start donderdag 28 november. De Puttense band Ned Need met enkele gastmuzikanten en dj Ben Dekker zorgen die avond voor een feest.

Eens per jaar raakt heel Nederland in de ban van de Top 2000. Er zijn natuurlijk de uitzendingen van NPO Radio 2 tussen Kerst en Oud-en-Nieuw met 2000 heel diverse liedjes en de televisie-uitzendingen van Top 2000 a gogo vanuit het gezellige Top 2000 café in Hilversum, en nu heeft ook Putten zijn eigen Top 2000 dans & meezingfeest in De Huifkar. Op 28 december speelt coverband Ned Need diverse nummers uit de Top 2000. Van Abba tot Bruce Springsteen, van De Dijk tot Hazes. De vaste bandleden Rinette Zeegers (zang), Peter Brinkman (gitaar en zang), Marieke Booy (viool en toetsen), Hans Krudde (cajón en mondharmonica) en Gerard van Eijden (basgitaar), krijgen versterking van enkele gastmuzikanten. Hun optredens worden afgewisseld met muziek van dj Ben Dekker.

Het feest start om 21.00 en duurt tot 02.00 uur. Kaarten kosten 10 euro plus een fles olijfolie of een pot oploskoffie, bestemd voor de Voedselbank Harderwijk, Ermelo en Putten. Kaarten zijn vanaf 28 november te koop bij partycentrum De Huifkar. De olijfolie of koffie moet op de avond zelf worden ingeleverd. De Voedselbank zorgt ervoor dat deze in de voedselpakketten komen. Ook de netto-opbrengst van deze avond gaat naar de Voedselbank.