• Irma Dorenstouter
  • Irma Dorenstouter

Feestelijke opening speeltoestel Strand Nulde

PUTTEN Op Strand Nulde-Zuid is op vrijdag een nieuw speeltoestel op feestelijke wijze geopend door wethouder Nico Gerritsen van de gemeente Putten. ,,Strand Nulde stond altijd al bekend als avontuurlijk speelstrand. Met deze uitbreiding is het speelstrand een leuk toestel rijker waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen'', aldus een trotse wethouder Gerritsen.

,,Ik ben trots op dit gebied, het ziet er altijd keurig netjes uit. Met dit nieuwe speeltoestel wordt maar weer bewezen dat Leisurelands iedere keer weer laat blijken dat er hard gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering. Voor de jeugd is deze plek weer extra aantrekkelijk gemaakt", zegt wethouder Nico Gerritsen.

Het speeltoestel is een combinatie van een waterspeeltoestel waarbij met een pomp water kan worden getapt en zich verspreidt via diverse waterbakken, en een klimtoestel met glijbaan. Het speeltoestel is maatwerk en dus speciaal vervaardigd door IJslander, een regionale partner van Leisurelands (terreineigenaar Strand Nulde). Voor het speeltoestel is gebruik gemaakt van duurzame materialen waardoor het lang mee zal gaan.

Meer informatie over Strand Nulde op www.strandnulde.nl.