• Tim van Donkersgoed
  • Tim van Donkersgoed
  • Tim van Donkersgoed
  • De gestolen lampen als ze aan staan

    Tim van Donkersgoed
  • De gestolen lampen als ze uit staan

    Tim van Donkersgoed

Forse aanrijding tussen trekker en auto op Vanenburgallee

PUTTEN Op de Vanenburgallee heeft er zaterdagavond rond kwart voor elf een forse aanrijding plaats gevonden tussen een trekker en een auto.  De voertuigen botsten ter hoogte van het kasteel frontaal tegen elkaar.

Vermoedelijk heeft de auto komende vanuit de richting Ermelo de middengeleiding aan de verkeerde kant genomen. De bestuurder van de trekker woont aan de Vanenburgallee en was net bij hem het erf afgereden en de straat op gedraaid.

Ondanks de harde klap en de forse schade vielen er geen gewonden. Beide bestuurders bleken niet gedronken te hebben. Een afsleepdienst kwam ter plaatse om de auto en de trekker te bergen.

De weg werd door de politie enige tijd afgesloten voor verkeer met lint en kleine waarschuwingslampen op de grond aan beide zijden. Tijdens de afhandeling van het ongeval bleek dat er drie lampjes opeens verdwenen waren. Vermoedelijk hebben toeschouwers bij dit ongeval deze meegenomen. De politie onderzoekt deze diefstal. Getuigen die iets gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie op (0900) 8844.