• Ook dit jaar is er weer een haringparty bij De Huifkar.

    Hans Krudde

Haringparty opnieuw bij De Huifkar

PUTTEN Voor het vierde jaar op rij organiseren Partycentrum De Huifkar, Visgilde Foppen en MTH accountants & adviseurs de Puttense Haringparty. Het evenement staat ditmaal gepland op donderdag 21 juni.

Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom bij Partycentrum De Huifkar aan de Kerkstraat 67 in Putten. Het programma is globaal hetzelfde als voorgaande jaren, maar het evenement is nu aan de voorzijde van De Huifkar, zodat iedereen op één 'plein' samenkomt. Ook zijn er weer stands van lokale ondernemers, zoals Bouwbedrijf De Bruin en Broekhuis Volvo.

HAPJES ,,Bezoekers kunnen genieten van de heerlijke Hollandse Nieuwe en lekkerste kibbeling van Nederland van Visgilde Foppen en smaakvolle hapjes en drankjes van De Huifkar'', vertelt Hanneke Grevengoed namens de organisatie.

SAMEN VERDER Het goede doel is dit jaar Stichting Samen Verder. Een Puttense stichting met als doel het werken aan nieuwe vormen van het doorgeven van lessen uit oorlogen aan nieuwe generaties. Zij wil werken aan ontmoeting en verbroedering. De oorlogsgeschiedenis van Putten gedurende de bezettingsjaren 1940-1945, in het bijzonder de gebeurtenissen tijdens de razzia van Putten op 1 en 2 oktober en de wijze waarop Putten na de oorlog met dat verleden is omgegaan, spelen daarbij een belangrijke rol.

SUCCES Kaarten zijn verkrijgbaar bij de drie organiserende partijen of te reserveren via de Facebookpagina van de Puttense Haringparty. Deze kosten 35,00 euro inclusief alle hapjes en drankjes. ,,Wij gaan er dit jaar nog een groter succes van maken dan voorgaande jaren en nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn.''