Het Laakhuisje opent minibaan

PUTTEN Martijn Stoffelsen van Rabobank Randmeren heeft de nieuwe minibaan van Tennisvereniging Het Laakhuisje officieel geopend. Stoffelsen overhandigde jeugdlid Dylan Petersen een cheque ter waarde van € 7.500,- Daarna werd de baan in gebruik genomen door Martijn Stoffelsen, Dylan Petersen en bestuursleden Jan Grift en Nettie Ouwerkerk, door ludiek een balletje te slaan.

Accommodatie voltooid

Met de opening van het minibaantje is de nieuwe accommodatie van Het Laakhuisje voltooid. Het geheel bestaat uit zes nieuwe tennisbanen, een nieuw clubhuis en nu dus een minibaan voor de jeugd en senioren.

Trainer Wil Haarman: " Het baantje is bedoeld om iedereen die begint met tennis, te laten kennismaken met de sport. Er is een kooi omheen geplaatst om de wegspringende ballen op te vangen. Aan één kant is een muurtje waar je de ballen urenlang tegenaan kunt slaan.

Het Rabobank Stimuleringsfonds heeft een financiële bijdrage geleverd voor de minibaan. De rest van het geld is bijeengebracht door vrijwilligersacties, de Boeldag en de Stichting Het Laakhuisje."

Kantoordirecteur Rabobank Randmeren Martijn Stoffelsen: "Het Stimuleringsfonds van de bank stelt elk jaar € 50.000,- beschikbaar voor de gemeenschap. De leden van het fonds beslissen over het geld. De Rabobank kan maximaal tot de helft van de kosten een bijdrage leveren. Tot een bepaald maximum bedrag, natuurlijk. Deze aanvraag loopt al wat langer. Ik ben blij dat ik de cheque nu mocht overhandigen."

Foto: Martijn Stoffelsen (Rabobank Randmeren) overhandigt de cheque aan Dylan Petersen. Midden: Wil Haarman.

Foto: Stoffelsen en Petersen nemen de minibaan in gebruik.