Huldiging sportkampioenen in Putten

PUTTEN De huldiging van de Puttense sportkampioenen vindt plaats op woensdag 17 juni in sporthal De Meeuwen. De huldiging begint om 18.00 uur, de kampioenen worden gehuldigd door de heer A. Kleijer, wethouder Sportzaken. Om de organisatie soepel te laten verlopen, verzoekt de gemeente iedereen uiterlijk 17.50 uur aanwezig te zijn.

De huldiging belooft ook dit jaar weer een mooi en groots spektakel te worden. Er zijn zelfs zoveel kampioenen dat ze in twee rondes gehuldigd worden. Zo worden tussen de huldigingen door verschillende sportfilmpjes getoond en is er een optreden freerunnen en een optreden van de jazzdansgroep van Orion! De presentatie van de avond ligt in handen van de heer J. van Dompseler en de heer R. Olsder.

Na de huldiging is er voor de kampioenen, familie, bestuursleden en sponsoren gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en hapje. Omstreeks 21.00 uur zal deze feestelijke gebeurtenis afgelopen zijn.

Het afgelopen sportseizoen zijn er in de gemeente Putten, zowel in teamverband als indivi dueel, weer een groot aantal kampioenschappen behaald. Als blijk van waardering voor de geleverde prestaties van de vele sporters, jong en oud, huldigt de gemeente jaarlijks onze kampioenen tijdens een officiële bijeenkomst.

Programma

17.30 uur Sporthal de Meeuwen open

18.00 uur Start officiële huldiging sportkampioenen - Ceremonie 1

19.00 uur Einde programma ceremonie 1, waarna er gelegenheid is voor ouders/familie om een groepsfoto te maken

Tijd voor een drankje

19.30 uur Start officiële huldiging sportkampioenen - Ceremonie 2

20.30 uur Einde programma ceremonie 2, waarna er gelegenheid is voor ouders/familie om een groepsfoto te maken

Tijd voor een drankje

21.00 uur Einde