• De organisatie van de Puttense haringparty.

    Puttense Haringparty
  • Studio Kokko

Iedereen welkom op Puttense Haringparty

PUTTEN Partycentrum De Huifkar, Visgilde Foppen en MTH accountants & adviseurs organiseren ook dit jaar, voor het derde jaar op rij, de Puttense Haringparty. Op donderdag 22 juni staat dit jaarlijkse event gepland. Dit jaar heeft de organisatie besloten het vanaf 20.00 uur ook open te stellen voor particulieren.

De ondernemers, bestuursleden van stichtingen en verenigingen en overige genodigden zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom bij Partycentrum De Huifkar. Het middagprogramma zal globaal hetzelfde zijn als voorgaande jaren, alleen vindt het event nu plaats aan de voorzijde van De Huifkar, zodat alle bezoekers op één 'plein' samen zijn. Ook zijn er weer stands van lokale ondernemers, zoals Bouwbedrijf de Bruin, BBM Advocaten, Berends & Slump hypotheken en verzekeringen, Broekhuis Volvo, Blauwtulp Wealth Management, Queen of Hearts en Meiling Meesterschilders.

De lokale toppers van Hert Bier laten iedereen kennismaken met hun nieuwe pils 'Mooi leven'. Daarnaast kunnen alle gasten uiteraard genieten van de heerlijke Hollandse Nieuwe en lekkerste kibbeling van Nederland van Visgilde Foppen en hapjes en drankjes van De Huifkar.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de drie organiserende partijen of te reserveren via de Facebookpagina van de Puttense Haringparty.

De kaarten voor het middagprogramma van 17.00 uur tot 20.00 uur kosten 30,- euro inclusief alle hapjes en drankjes en voor het avondprogramma vanaf 20.00 uur zijn de kosten 15,- euro inclusief de hapjes. Voor de drankjes kunnen muntjes worden gekocht.