Inschrijven voor de Putten-Ladelund loop

PUTTEN Dit jaar is door een aantal enthousiaste Puttenaren het idee ontstaan om in 2015 een estafetteloop te organiseren van Putten naar Ladelund. Het thema van deze loop is: dankbaar zijn voor alles wat er is gebeurd in de naoorlogse geschiedenis als het gaat om verzoening en vergeving. Maar ook het bedanken van degenen die zich hiervoor jarenlang hebben ingezet.

Nu is nog de kans om mee te doen. Je kunt je voor 1 maart 2015 opgeven als hardloper, fietser, chauffeur, algemeen vrijwilligers, navigator, cateraar, masseur, ect. De Putten-Ladelund loop is een estafette loop van ongeveer 700 kilometer, dit is een flinke klus. Maar veel handen maken licht werk. Opgeven kan via de website www.putten-ladelundloop.nl.

Bijeenkomsten

Voor alle vrijwilligers, lopers, chauffeurs en iedereen die verder mee gaat naar Ladelund worden er verschillende bijeenkomsten georganiseerd. De eerste is een kennismakingsavond op vrijdagavond 6 maart 2015. De kennismakingsavond is de eerste gelegenheid voor iedereen om meer te weten te komen over de invulling van de Putten-Ladelund loop, elkaar te leren kennen en nog enthousiaster te worden.

Daarnaast zijn er verschillende trainingsessies om de lopers en fietsers lichamelijk voor te bereiden op de loop. Tijdens deze trainingsessies kunnen ook de chauffeurs en navigators goed oefenen. Deze trainingen zijn op zaterdagmiddag 21 maart en vrijdagavond 10 april 2015. Meer informatie over al deze bijeenkomsten volgt nog.

Meer informatie

Wil je nog meer informatie over de Putten-Ladelund loop? Kijk dan eens op de website www.putten-ladelundloop.nl. Je kan je vragen ook altijd e-mailen naar info@putten-ladelundloop.nl of bel met Marieke van Essen; telefoonnummer 06 - 225 11 318.