• Picasa

Inschrijven voor VMTC-Motary

PUTTEN de 24e editie van de Internationale VMTC-Motary vindt plaats op zaterdag 13 juni. Dit jaarlijkse evenement wordt verzorgd door de Veluwse Motor Toer Club en de Rotary Club Ermelo-Putten onder auspiciën van de stichting VMTC-Motary. De route van ruim 400 kilometer start ook dit jaar weer vanaf het Marktplein in Putten, waarna de rit richting het Oosten gaat. Via Groenlo en Dorsten (DU), waar de warme maaltijd genuttigd wordt, gaat de rit vervolgens richting Elst. Deze mooie gevarieerde en met zorg uitgezette route eindigt zoals gebruikelijk bij Arjan Brouwer Motor Trading en op de Gemeentewerf in Putten waar de deelnemers tijdens het nuttigen van de welbekende uitsmijter kunnen napraten.

De opbrengst van de VMTC-Motary gaat dit jaar naar Stichting Manege in 't BioBos die zich inzet voor het gehandicapte kind (http://www.stichtingbio.nl/ManegeinhetBioBos). De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) zal het ingezamelde bedrag verdubbelen met maximaal € 15.000,00! Volgens traditie ontvangen alle ingeschreven deelnemers bij de start koffie en broodjes en onderweg koffie, een warme maaltijd, thee en een ijsje. De in de loop der jaren ontwikkelde formule van deze goed georganiseerde motortoerdag met een opbrengst voor een goed doel is populair. De grote deelname bewijst dat ieder jaar opnieuw. Natuurlijk wordt er ook nu weer een leuke herinnering aan de deelnemers van dit evenement uitgereikt.

De voorinschrijving is reeds gestart en sluit 31 mei 2015. Voorinschrijving is goedkoper dan inschrijving bij de start en biedt bovendien het voordeel dat men op 13 juni al vanaf 8.00 uur de nodige bescheiden kan afhalen bij de startlocatie en om 8.30 uur kan gaan rijden. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de site van www.vmtc-motary.nl. De route zal naast het roadbook ook weer beschikbaar zijn op GPS (Garmin).

Nadere informatie op telefoonnummer 06 27058390.