• Erik Rudolfs

Kerstmarkt in trek bij ondernemers en hobbyisten

PUTTEN De kerstmarkt in Putten is populair bij ondernemers en hobbyisten. ,,Al vroeg in het jaar bellen de mensen op of ze nog kunnen deelnemen aan de kerstmarkt in Putten", vertelt Gerieke Dunsbergen van VVV Putten. De kerstmarkt vindt dit jaar plaats tijdens het Winterfeest op zaterdag 14 december.

,,Het is voor ondernemers en hobbyisten een erg gewilde kerstmarkt omdat het Winterfeest zich onderscheidt van andere evenementen uit de regio door de sfeer en de vele activiteiten voor jong én oud", aldus Dunsbergen. Bij de verschillende kramen kunnen bezoekers mooie producten kopen en genieten van 'koek & zopie'. 

ACTIVITEITEN Naast de kerstmarkt zijn er nog veel andere activiteiten tijdens het Winterfeest, zoals het kinderplein, de ballonnen-glow-optocht en de schaatsbaan. Ook is er weer het spectaculaire ijssculpturen carven, waarbij twaalf kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker. Het volledige programma is te vinden op www.winkelcentrumputten.nl.

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Opgeven kan via evenementen@winkelcentrumputten.nl.