• theo van den Hombergh

Kringloop OverNodig Putten zoekt vrijwilligers

PUTTEN Na ruim 25 jaar heeft de vaste bijrijder op de vrachtauto afscheid genomen van Kringloopwinkel OverNodig. Hij heeft heel wat goederen gehaald en gebracht bij de inwoners van Putten en omstreken. Ook de chauffeur op de donderdag heeft aangegeven dat hij het wat rustiger aan wil gaan doen.

Daarom is de organisatie dringend op zoek naar een chauffeur op de 'vrachtwagen'(groot rijbewijs niet nodig) en een bijrijder voor een dag in de week. Zij bezorgen of halen de goederen in Putten.

Gezien de jaren die vrijwilligers bij OverNodig werken, kunnen ze aangeven dat het een gezellige club vrijwilligers is. De inkomsten worden voornamelijk besteed aan projecten in Putten voor Puttenaren, op aanvraag.

Ook in de winkels komt langzamerhand een tekort aan personeel. Omdat het zulk leuk werk is en de contacten met de klanten zo gezellig, zijn de huidige medewerkers geneigd om door te werken op hogere leeftijd. Wie heeft zin om het team in de winkel te versterken? Taken bestaan uit aanname van de aangeboden goederen, sorteren en prijzen, vervolgens uitstallen in de winkel en tenslotte de verkoop bij de kassa. Zeer gevarieerd werk, met een zekere mate van zelfstandigheid. Voor minimaal een dagdeel in de week tot maximaal twee kan je via de werkzaamheden in de kringloop winkel de goede doelen in onze gemeente ondersteunen.

Wie belangstelling heeft voor een van de taken (chauffeur, bijrijder of medewerker in de meubelhal), lan contact opnemen met 06-12701675.

Voor de taken als medewerker in de winkel kunnen belangstellenden bellen met 06-24437568.

De winkel van Kringloop OverNodig Putten bevindt zich aan de Dorpsstraat 97, de meubelhal is gevestigd aan de Engweg 21.