• Foto: Henk Merjenburgh

Kunstenaars gezocht voor nieuw kunst- en cultuurspektakel

PUTTEN In het centrum van Putten wordt op zaterdag 29 juli een nieuw evenement gehouden onder de naam Fratsen. Het moet een echt kunst- en cultuurspektakel worden. Het centrum van Putten wordt één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek.

Er is kunst te bewonderen in allerlei soorten en maten. Bezoekers sorden verrast met onverwachte en verbazingwekkende presentaties door toneelspelers, dansers, beeldend werkers en muzikanten. In samenwerking met winkeliers wordt een kunst-etalagewedstrijd uitgeschreven. Tijdens deze wedstrijd stelt de winkelier een product beschikbaar. Het is vervolgens aan de kunstenaar om van het product een exclusief kunstwerk te maken.

Iedere kunstenaar, danser, muzikant of toneelspeler die een eigenwijs idee heeft om zich te presenteren kan meedoen aan Fratsen. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan de kunstetalage wedstrijd.

Wie een leuk idee heeft of meer informatie wil ontvangen over de kunstetalagewedstrijd, kan tot 17 mei een mail naar evenementen@winkelcentrumputten.nl sturen.