• Kunstkring Kattenbroek
  • Kunstkring Kattenbroek

Kunstkring Kattenbroek exposeert in voormalig schoolgebouw

PUTTEN De expositie van Kunstkring Kattenbroek is in verband met de grootschalige verbouwing van het gemeentehuis in Putten verplaatst naar een voormalig schoolgebouw op de Veenhuizerweg 30. De tentoonstelling vindt van vrijdag 7 september tot en met zaterdag 6 oktober plaats.

Tijdens de tentoonstelling is het werk van tien verschillende kunstenaars te bewonderen, onder wie: Harry Albers, Hans Bult en Phea Kleinsmit. Per kunstenaar worden vier of vijf werken getoond.

GEZAMENLIJK WERK Naast eigen werk exposeren de leden van de Kunstkring ook een gezamenlijk werk. Volgens de Kunstkring hebben zij zich laten uitdagen door De Schreeuw (1893), een werk van Edvard Munch, en een afbeelding op een winterse ochtend in Hoogland-West (2018). ,,Deze interpretaties zullen ook getoond worden", aldus de Kunstkring.

OPENING De tentoonstelling wordt op 7 september om 20.00 uur geopend door de voorzitter van de Kunstkring Kattenbroek, Peter M. Dooper. Meer informatie is te vinden op www.kunstinputten.nl, of www.kunstkka.nl