• Henk Merjenburgh

Live muziek op bijna alle terrassen in Putten

PUTTEN Op bijna alle terrassen in Winkelcentrum Putten wordt er zaterdag 20 juli en zaterdag 3 augustus van 15.00 uur tot 18.00 uur muziek ten gehore gebracht.

Kees Coenen, Jeffrey Doppenberg & Huub van der Mijnsbrugge van de band Cannon Fire zorgen voor heerlijke 60's & 70's rockclassics bij De Hertogh. Zij spelen van Johnny Cash tot Led Zeppelin en van CCR tot Jimi Hendrix. Bij Visgilde Foppen op het terras zorgt Fabrizio Quissanga voor Portugese muziek en bekende Engelse hits. Hij is een rasechte entertainer en maakt er altijd een feestje van.

Simon van Rooij, bekend van The Voice of Holland begeleidt zichzelf op gitaar en zingt met haar rauwe en soulvolle stem bij Limburgia op het terras. Matt Blue Duo maakt er een sfeervolle middag van bij De Heerdt. De lichte harpmuziek van HarPetra trekt de aandacht bij IJssalon De Parel.

Een ontspannen sfeer met folk, country, Tex-Mex, Ierse ballads en pubsongs is te vinden bij Cava22 met Jos Jongeling en met de swingende noten van Willem Hendrikse zal de kip nog lekkerder smaken bij Chicky's Fresh Potatoes.

Het Muziekterras wordt georganiseerd door VVV Putten in opdracht van Winkelcentrum Putten.