Lovende recensies voor musicalvoorstelling 'Bandspanning'

Angela de Graaf

PUTTEN De Puttense musicalvereniging Hoef & Zo! heeft de lat voor zichzelf voor de voorstelling van volgend jaar extra hoog gelegd. Met de voorstelling 'Bandspanning' zijn namelijk afgelopen weekend en vorige week vrijdag en zaterdag hogen ogen gegooid bij de bezoekers: ,We zijn met z'n allen super tevreden over het eindresultaat en kijken terug op een geslaagde productie!' aldus Hetty Boone.

De musicalvereniging Hoef & Zo! mag met recht terugkijken op vier geslaagde voorstellingen: ,Het idee voor een grappig verhaal met daarin aansprekende liedjes beviel zeer goed bij het publiek. Volgens de bezoekers was het een heerlijke ontspannen avond uit in hun eigen dorp' aldus Boone. Niet alleen het zelfverzonnen verhaal bracht veel glimlachen op de gezichten van het publiek, maar ook de acteerprestaties van de musicalsterren zijn met open armen ontvangen: ,Het liep volgens mij allemaal lekker vlot en het verhaal was voor de aanwezigen in de zaal echt goed te volgen. De liedjes waren erg leuk en elk personage is goed tot zijn recht gekomen tijdens de voorstellingen' aldus Boone.

Presentatie

Net als vorig jaar kon het publiek dit jaar genieten van een achtergrondpresentatie door middel van een beamer. Boone geeft hier een aantal voorbeelden van: ,Terwijl de spelers op het toneel een televisie-uitzending bekeken zagen de mensen in de zaal de uitzending op de achterwand van de zaal geprojecteerd. Ook tijdens het romantische duet verscheen er een mooie achtergrond met een zeer groot hart die van boven naar beneden verlicht was met rode lampjes.' Er is dit jaar ook gekozen voor extra mankrachten op en naast het podium: ,We hebben tijdens de voorstellingen voor het eerst hulp gehad van twee toneelknechten. Zij zorgde steeds voor het veranderen van de decorstukken tijdens het wisselen van de scènes.

Wilt u meer informatie over de musicalvereniging Hoef & Zo? Kijk dan op www.hoefenzo.nl