• Elsa Kamp

    Kasper Uittenbogaard

Elsa zwemt de 11-stedentocht in Bosbad Putten

10-08-2019, 20:11 | Lezersnieuws | Elsa

Op vrijdag 30 augustus ga ik, Elsa Kamp, starten met de 11-stedentocht in Het Bosbad van Putten. Ik ga zwemmen voor de Maarten van der Weijden Foundation, die 11 projecten heeft geselecteerd om kankerpatienten te ondersteunen.

In juni 2019 zwom Maarten de 11-stedentocht. Ik wilde destijds ook graag 11x de 2 km meezwemmen. Doordat mijn medicatie voor reuma nog niet in orde was kon ik niet meedoen. Inmiddels zijn de medicijnen redelijk goed aangeslagen en wil ik die 11x2 alsnog gaan zwemmen. Het doel: Zoveel mogelijk geld binnenhalen voor het Kankerfonds! Ik zie in mijn omgeving veel mensen lijden doordat ze kanker hebben, behandelingen moeten ondergaan, het herstel wat moeizaam verloopt en gelukkig ook mensen die genezen. Maar onderzoek is en blijft noodzakelijk!!


Ik start vrijdagmiddag 30 augustus en maandagmiddag 2 september om 13:00 uur zal ik het ongeveer afronden. Familie, vrienden en kennissen zullen bij elke 2 km de baantjes tellen. Ik hoop dat mijn groep 7B van De Klokbeker mij ook komt aanmoedigen. Dat zou echt geweldig zijn!


Op de site van Maarten van der Weijden kun je mijn naam, Elsa Kamp, bij de zoekopdracht zetten en dan zie je mijn actiepagina. Daar kunnen mensen hun donatie doen. Ook hebben mijn man en ik 70 potjes gevuld met pruimenjam. Zelfgemaakt met de pruimen uit eigen tuin. Deze gaan we verkopen voor 3,95 per potje. Alles gaat naar het goede doel! In een aantal winkels heb ik m’n poster opgehangen. Daar staat alles info op en daar kunnen de potjes met jam gekocht worden. Ook staat er een spaarpotje naast zodat mensen daar ook hun donatie in kunnen doen. Bosbad Putten heeft mij volledig gesteund tijdens dit project. Fantastisch!! Zij verkopen ook de jammetjes en ook daar staat een spaarpotje.

Maarten van der Weijden heb ik ook gemaild. Hij kan helaas niet komen maar heeft wel beloofd om reclame voor me te maken. Nu hoop ik dat ik veel geld kan binnen halen. 

 

Allemaal voor het goede doel!!