• Nick van Ormondt

Karin Bloemen komt naar Theater Stroud

PUTTEN Veelzijdig perfomer Karin Bloemen treedt donderdag 3 oktober op in Theater Stroud. Met haar voorstelling 'Billie, Aretha, Norah en Amy' brengt zij het publiek het mooiste van haar eigen stukken gecombineerd met nummers van haar favoriete zangers en zangeressen. Voor wie Karin Bloemen wil zien en horen, er zijn nog enkele kaarten te koop.

Veelzijdige performer Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling gaat ze 'old school' helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan; funk, jazz en soul. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah en Amy.

De voorstelling is bijna uitverkocht. Enkele kaarten zijn nog te krijgen via www.theaterstroud.nl, bij de VVV aan het Kerkplein of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.