• Art Kleijer (Oud wethouder sport en Welzijn), Gerbert Priem (Wethouder sport en Welzijn), Gerrit Kroes (bestuurslid PSM), Albert de Bruin (bestuurslid PSM) en Lodewijk Kortland (voorzitter PSM).

    PSM

Oud wethouder Ard Kleijer doneert aan Sportmarathon

PUTTEN De Puttense Sportmarathon kreeg zaterdag 2 december een gift. Oud wethouder Ard Kleijer koos ervoor om een bedrag te schenken aan dit goede doel. ,,Toen hij zijn afscheidreceptie had, vroeg hij alle genodigden om, in plaats van een cadeautje voor hem, een bedrag te doneren aan de Puttense Sportmarathon." Het rsultaat was een bedrag van 1280 euro. ,,Wij vinden dit een superinitiatief van Ard. En zijn hem dankbaar voor dit prachtige bedrag."

De Puttense Sportmarathon wil iedereen kennis laten maken met zoveel mogelijk verschillende sporten. Daar hoort ook bij dat zij van oudsher al geld genereren voor algemeen Puttens belang om zo de sport in het dorp voor iedereen mogelijk maken. Een goed voorbeeld hiervan is de tillift die ooit is geschonken aan het Bosbad.

Deze traditie willen wij graag voortzetten en daarom hebben wij ervoor gekozen om te sparen voor een mooi nieuw doel. Dit is het opknappen van het sportveldje aan de Prins Hendrikweg. Het leuke is dat dit veldje zo'n 25 jaar geleden is geschonken door de Puttense Sportmarathon van die tijd. ,,Dus het lijkt ons heel mooi om deze op te knappen en uit te breiden naar de wensen van tegenwoordig."