Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

19-09-2019, 13:11 | Lezersnieuws | Stichting Welzijn Putten

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Bij het schrijven van een sollicitatiebrief of het maken van een CV is het handig om iemand anders er naar te laten kijken. Vaak ben je er zelf lang mee bezig geweest en zie je niet meer dat je een zin hebt die niet klopt of dat je iets bent vergeten te noemen in je CV. Maandagochtend 30 september gaan we aan de slag met sollicitatiebrieven en CV’s. Bezoekers kunnen hun CV en een sollicitatiebrief en de daar bij behorende vacature meenemen. Tijdens deze Walk&Talk kunnen de bezoekers elkaar om tips vragen om hun brieven en CV’s nog beter te maken.  

Op maandag 30 september zijn de deuren van de bibliotheek geopend van 09.30-11.30 uur. Om 10 uur starten we met het thema. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl aanmelden is niet nodig.