• Pauw Media

Pietenpret in het centrum van Putten

PUTTEN WinkelCentrum Putten houdt zaterdag 1 december het Pietenfeest in het centrum van Putten. Grote kans dus om één van de Pieten tussen 13.00 en 17.00 uur te treffen. Midden in het centrum op het Pietenpretplein is van alles te beleven en te doen. Op het plein bij Van Ganswijk helpen Knutselpiet, Schminkpiet en Spelletjespiet de medewerkers van Kindcentrum Putten met tal van leuke activiteiten voor kinderen.

Sinterklaas heeft ondertussen een heel programma. Hij wil voor pakjesavond graag op en top fit zijn en er picobello uit zien en daarvoor moet hij nog langs een aantal winkels zoals de drogist, de cadeauwinkel en de supermarkt. Zo gaat hij onder meer langs PLUS Dee om te checken of er nog wel voldoende pepernoten zijn. Ook wil de Sint naar DA Verweij waar hij zich heerlijk laat parfumeren en kinderen zich kunnen laten schminken. Vervolgens zal de Sint bij HoutTerug iemand verrassen met een houten hart surprise.

MOOISTE KLEURPLAAT Daarna drinkt hij een heerlijke kop warme chocomelk met de kinderen bij Emjoy en zoekt de Sint nog een heerlijke (pak)huis geur uit bij Equivalenza. Ondertussen mogen de kinderen een leuk cadeautasje versieren. Rond 16.30 uur neemt Sint plaats op zijn stoel bij de Hema. Hij gaat een aantal kinderen blij maken met prijzen voor het maken van de mooiste kleurplaat. Een kleurplaat ophalen kan bij één van de vele winkels in het centrum van Putten. Tijdens deze gezellige middag speelt de Pepernotenband vrolijke sinterklaasliedjes.

Meer informatie via www.winkelcentrumputten.nl, www.vvvputten.nl.