• Voorstelling Vuile Huichelaar

    Joris van Bennekom

Vuile Huichelaar in Theater Stroud

PUTTEN Tijdens een vrolijk meezing-cabaret leggen cabaretières Saskia en Paulette een aantal gevoelige vragen van het leven bloot. In de voorstelling 'Morgen begint nu' is het zeker niet de bedoeling dat het publiek stilletjes in hun stoel blijft zitten.


Saskia en Paulette (Mrs. Einstein) hebben zich altijd beziggehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Ze denken: wat wíllen we nou eigenlijk? Wat staat er op onze bucketlist? De Mount Everest beklimmen? Parachute springen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezíen worden.


Paulette en Saskia maakten als ervaringsdeskundigen hét meezingprogramma Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en hebben zich sindsdien ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau. Al zes programma's lang laten ze duizenden vrouwen lachen en zingen.

Kaarten à 22,50 euro inclusief pauzedrankje zijn te krijgen via www.theaterstroud.nl, bij de VVV aan het Kerkplein of aan de kassa van het theater. De voorstelling begint om 20.15 uur.