Presentatie glossy Buitengewoon Putten

PUTTEN De derde editie van het toeristische magazine 'Buitengewoon Putten' zal maandag 18 april uitkomen. In 'Buitengewoon Putten' staan vele mogelijkheden die Putten te bieden heeft op het gebied van toeristische activiteiten, attracties, winkels, evenementen, etc.

In het magazine is een aantal mooie artikelen opgenomen over onder andere Putten bomendorp, streekproducten en de waterkant van Putten. De evenementenkalender van 2016 zal uiteraard ook niet ontbreken. VVV Putten+ en Winkeliersvereniging WCP zijn de initiatiefnemers achter het magazine.

Gezien de zeer enthousiaste reacties op de eerste en tweede editie van het magazine leek het de beide partijen meer dan logisch om vervolg te geven aan het succesvolle blad. Dankzij de ondernemers die een mooie advertentie hebben afgenomen was het ook dit jaar mogelijk het magazine te realiseren.

RECREATIE Met het magazine hopen VVV Putten+ en Winkeliersvereniging WCP inwoners, toeristen en recreanten een duidelijk beeld te geven van alle mogelijkheden binnen de gemeente Putten en hen te stimuleren vaker gebruik te maken van het toeristische en recreatieve aanbod van Putten.

Op dinsdag 26 april wordt het magazine huis-aan-huis verspreid binnen de gemeente Putten.

Het magazine zal tevens verspreid worden bij alle Puttense winkels, bij de toeristische en recreatieve bedrijven in Putten en omgeving en het blad kan ook afgehaald worden bij VVV Putten.

DIGITAAL Ook zal het mogelijk zijn het magazine digitaal te bekijken. De link naar de digitale versie zal na 18 april te zien zijn op zowel de website van VVV Putten (www.vvvputten.nl) als op de website van winkeliersvereniging WCP (www.winkelcentrumputten.nl).

De derde editie van 'Buitengewoon Putten' wordt binnenkort gepresenteerd.