Promoveren en degraderen bij Bedrijfsvolleybal Putten

PUTTEN Na weer spannende wedstrijden in de A poule werd dinsdag definitief duidelijk dat Het Geldersch Huys volgend seizoen zal starten in de B poule. Bovenaan in de A Poule is Bus Natuursteen geëindigd. Dit was vorige week al duidelijk toen Pansier punten liet liggen en Bus met 3-0 won.

Of Bus Natuursteen ook totaalwinnaar is van het bedrijfsvolleybalseizoen 2014-2015 en de wisselbeker mee naar huis mag nemen, zal bekend worden gemaakt op de feestavond 12 mei.

In de B Poule was het tot op de laatste speelavond spannend. Installatiebedrijf Mark Posthouwer had al wel de beste papieren, maar door een goede overwinning op Fat Alice eindigden ze ook echt bovenaan. Helaas is met dat verlies ook het doek gevallen voor Fat Alice. Zij zullen volgend jaar beginnen in de C Poule. Voor hen geen onbekend terrein, want daar hebben ze in ronde 2 ook gespeeld.

Al weken terug was de koppositie in de C Poule ingenomen door Friends Putten. Dit team dat nog maar 2 rondes meedoet aan onze competitie mag volgend seizoen haar geluk gaan beproeven in de B Poule. Deze keer was Scouting Kon-Tiki degene die de rode lantaarn mag dragen. Zijn zijn 6e en dus laatste geworden in de C Poule.

Op zoek naar nieuwe teams!

Nu de 3e en dus laatste ronde van Bus Natuursteen Bedrijfsvolleybal Putten is afgelopen, maken we ons op voor de vakantie. In september gaat onze competitie weer beginnen. Helaas hebben 2 teams aangegeven niet meer mee te zullen doen in het seizoen 2015-2016. Wij zijn dus op zoek naar twee teams die onze hele sportieve en gezellige competitie willen versterken. Van september t/m april spelen we iedere dinsdagavond van 20.00 - 23.00 uur in Sporthal De Putter Eng.

Voor meer informatie of opgeven kan men contact opnemen met Matine van der Haar, secretaris@bedrijfsvolleybal.nl

Eindstand poule A ronde 3

1 Bus Natuursteen 26

2 Pansier 16

3 Renden 15

4 Roordink 14

5 Wentzo Wireless 11

6 Het Geldersch Huys 8

Eindstand poule B ronde 3

1 Installatiebedrijf Mark Posthouwer 19

2 MeCeBi 17

3 Boslust 16

4 Guliker 15

5 4D Architecten 12

6 Fat Alice 11

Eindstand poule C ronde 3

1 Friends Putten 27

2 Rabobank 17

3 Loonbedrijf Timmer 14

4 Rakhorst Autoservice 13

5 Kerstbomenkwekerij Tijs van den Brink 11

6 Scouting Kon-tiki 8