Puppycursus bij WHG De Vanenburg

PUTTEN Bij WHG De Vanenburg begint zaterdag 5 september om 08.30 uur een Puppycursus. Deze cursus is voor honden vanaf 12 weken tot 6 maanden. Socialisatie staat voorop. Verder worden de beginselen van de gehoorzaamheid bijgebracht. De cursus bestaat uit 10 lessen van ca. 40 minuten. Zaterdag 5 september start er ook een basiscursus Gedrag en Gehoorzaamheid voor die mensen die het belangrijk vinden om een hond te hebben die luistert en bij je komt als je hem roept. Deze cursus is bedoeld voorhonden vanaf 6 maanden. De basisvaardigheden zoals zit, af, hier en sociaal gedrag worden de geleider en de hond in 10 lessen van 1 uur bijgebracht. Wees welkom om 08:30 uur.

Voor het inschrijven van beide cursussen kan men mailen naar secretariaat@whgdevanenburg.nl Gaarne een kwartier voor aanvang aanwezig zijn i.v.m. inschrijven.

De cursussen worden afgesloten na 10 lessen met een examen. Belangstellenden kunnen nog instappen op één van beide cursussen tot twee lessen na aanvang van de eerste cursusdag. Op de website www.whgdevanenburg.nl is meer informatie en een inschrijfformulier te vinden.

(archieffoto ter illustratie)