• Gemeente Putten

Putten huldigt sportkampioenen

PUTTEN De huldiging van de Puttense sportkampioenen vindt plaats op woensdag 15 juni in Sporthal de Meeuwen. De huldiging begint om 18.00 uur. Om de organisatie soepel te laten verlopen, verzoekt de gemeente iedereen uiterlijk 17.50 uur aanwezig te zijn.

De huldiging belooft ook dit jaar weer een mooi spektakel te worden. Er zijn zelfs zoveel kampioenen dat ze in twee rondes gehuldigd worden. Tussen de huldigingen door worden verschillende sportfilmpjes getoond en is er een optreden trampolinespringen en een optreden van de jazzdansgroep van Orion. De presentatie van de avond ligt in handen van Peter Does en Piet Smit.

Na de huldiging is er voor de kampioenen, familie, bestuursleden en sponsoren gelegenheid voor een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en hapje. Omstreeks 21.00 uur zal deze feestelijke gebeurtenis afgelopen zijn.

Het afgelopen sportseizoen zijn er in de gemeente Putten, zowel in teamverband als individueel, weer een groot aantal kampioenschappen behaald. Als blijk van waardering voor de geleverde prestaties van de vele sporters, jong en oud, huldigt de gemeente jaarlijks onze kampioenen tijdens een officiële bijeenkomst.

Dit jaar is de gemeente Putten op zoek gegaan naar de oudste actieve sporters van Putten. Ze hebben een aantal aanmeldingen ontvangen die ze extra in het zonnetje zetten tijdens de tweede ceremonie.