• HEERLEN, december 2015, 3FM dj's Paul Rabbering, Domien Verschuuren en Giel Beelen tonen het opgehaalde eindbedrag op het podium bij het Glazen Huis, waar ze zes dagen live radio hebben gemaakt en geld hebben opgehaald voor Serious Request

    Sander Koning

Putten steunt Serious Request weer van start

PUTTEN Voor het zesde jaar op rij zal de stichting Putten steunt Serious Request weer acties op poten zetten om geld in te zamelen voor het goede doel. Deze week zullen de collectanten langs de deuren gaan om geld in te zamelen.

Serious Request is een samenwerking tussen het Rode Kruis en radiozender 3FM. Elk jaar wordt er een stille ramp uitgekozen waar geld voor wordt ingezameld. Dit jaar is het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Elke 35 seconden sterft er ergens op de wereld een kind hieraan.

LOKAAL DOEL Net als vorig jaar, zal de stichting ook dit jaar de opbrengsten weer opsplitsen. Ook dit jaar zal er geld worden ingezameld om de ouderen in Putten een hart onder de riem te steken. Gekeken wordt om meerdere instanties financieel te ondersteunen, maar dat ligt natuurlijk ook aan het totaal opgehaalde geld. Hierdoor zal de stichting ook later dieper op het lokaal maatschappelijk doel ingaan. Deze week wordt er gestart met de collecte, maar natuurlijk zal de 'Glazenhuisloop' dit jaar ook niet ontbreken. Achter de schermen wordt hard gewerkt om ook dit jaar weer een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. Aan de inzet van de leden van de stichting zal het in ieder geval niet liggen.