Putten4One beleeft zesde editie

PUTTEN Vrijdag 4 september is het zover. Het openlucht evenement Putten4One zal voor de zesde keer plaatsvinden. Op deze avond verandert het kerkplein in Putten vanaf 19.00 uur in een spektakel vol muziek en aanbidding. Het is gratis toegankelijk en iedereen is welkom om op deze avond Jezus te ontmoeten.

Het is alweer het zesde jaar dat het evenement Putten4One plaats zal vinden. Dat het evenement zo'n succes zou worden en zou aanslaan in Putten hadden initiatiefnemers Ronald en Harriet van de Ploeg niet durven dromen in 2009 toen zij samen met enthousiaste vrijwilligers de handen in een sloegen. Ieder jaar komen er vele bezoekers op af. "Het is toch geweldig om samen naar muziek te kunnen luisteren en God te kunnen aanbidden', zei een

bezoeker enthousiast.

Artiesten

Vol trots kan de organisatie mededelen ook dit jaar grootse artiesten te hebben aangetrokken. De avond, die zoals gewoonlijk bestaat uit een kinder- en hoofdprogramma zal gevuld worden met muziek van het bekende duo Marcel en Lydia Zimmer en worshipband LEV. Marcel en Lydia Zimmer, die de avond openen en sluiten, staan bekend om hun interactieve concerten waarin zij veel zingen, dansen, goochelen en feest vieren om God te prijzen en zijn liefde te laten zien. Vier jaar geleden betraden Marcel en Lydia Zimmer al eens het podium en willen er nu samen met het publiek opnieuw een groot feest van maken ter ere van God.

Worshipband Lev maakt haar debuut bij Putten4One deze avond, "schroom vooral niet om dit talent te komen bekijken" aldus de organisatie van Putten4One. Lev is een Nederlandse aanbddingsband voor de kerk van nu. In de afgelopen jaren hebben zij de nodige podiumervaring opgedaan en dit jaar zullen zij ook schitteren op het Kerkplein in Putten.

Nieuwe stijl

Na het lustrum van vorig jaar vond de organisatie van Putten4One dat ze toe waren aan een nieuw logo, een nieuwe poster en een nieuwe bijpassende website. 'Het oude logo heeft het vijf jaar goed gedaan, maar nu was het tijd voor vernieuwing. Het nieuwe logo is fris en hip, maar heeft nog wel de herkenbare groene vier en heeft een kleine toevoeging gekregen, namelijk Putten for the One.' zo vertellen de vrijwilligers van het PR-team. De website wordt met trots gesponsord door <http://www.gflex.nl/> Gflex

Computers & Netwerken Putten.

Meer informatie over Putten4One is te vinden op www.putten4one.nl.