Puttense scholier in de race voor semester High School Canada

PUTTEN De Puttense scholier Brent Sickman heeft zich met een eigen videofilm geplaatst voor de finale van de Win High School Canada Actie. Middelbare scholieren kunnen een semester op een High School in Canada winnen ter waarde van 9.995 euro. Tijdens de eerste ronde moesten de leerlingen via een video of foto laten zien waarom zij denken de ideale High School Canada student te zijn.

Uiteindelijk zijn op basis van originaliteit en de meeste stemmen vijftien deelnemers gekozen voor de halve finale. In deze ronde moesten de halve finalisten middels een video laten zien waarom zij een goede High School Reporter zullen zijn. Mocht hij of zij het semester in Canada winnen, dan gaat diegene ook verslag doen middels blogs en vlogs. Brent Sickman (15) is één van de drie finalisten die uit de honderd deelnemers werd gekozen.

Tijdens de finaledag op 16 maart moeten de finalisten een creatieve opdracht mogen doene. Daarna presenteren zij hun opdracht samen met een thuis geschreven dagboekpagina. De andere finalisten zijn Michal Smalbrugge (17) uit Rijssen en Emma Hansen (16) uit Zuid-Scharven.

Video: Brent Sickman