Puttense sportaanbieders zetten zich in tijdens Nationale Sportweek

PUTTEN Van 18 tot en met 25 april vindt de Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten en bewegen.

De hele week zetten Puttense sportverenigingen hun deuren open, organiseren clinics, open huis trainingen en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.

Dit jaar is het thema van de Nationale Sportweek 'Ik neem je mee'. Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters een maatje, zusje, broertje, vader, moeder, ouder of grootouder mogen meenemen en samen deelnemen aan de beweegactiviteiten. Ouders/grootouders kunnen natuurlijk ook hun kind/kleinkind meenemen om lekker te sporten.

Dit jaar openen we de sportweek gezamenlijk op zaterdag 18 april. Het Fontanusplein wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot sport- en spelplein waar vele sportieve activiteiten te doen zijn. Ook is er de start van de Rally van Putten, nog meer (auto)sport.

De scholen zullen deze week ook niet te kort komen. JongPutten gaat de hele week op tour langs de scholen om ochtendgymnastiek te verzorgen, op zoek te gaan naar de fitste juf en meester én ondersteuning te bieden tijdens de KoningsSpelen.

Belangstellenden die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen rond de Nationale Sportweek, kunnen de website www.jongputten.nl en de social media van JongPutten in de gaten houden.