• Foto Henk Hutten

Putten praat recreatieondernemers bij

PUTTEN De gemeente Putten houdt op woensdag 25 september een bijpraatavond voor eigenaren, ondernemers en gebruikers van vakantieparken. De bijeenkomst vindt plaats in Partycentrum & Pannenkoekhuis de Huifkar, Kerkstraat 67. Het begint om 20.00 uur.

De afgelopen jaren hebben zich tal van ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van de verblijfsrecreatie. Binnen het programma Vitale Vakantieparken spannen gemeenten en ondernemers op de Noord-Veluwe zich samen in om de kwaliteit van de parken te verbeteren. Ook is door de gemeente Putten actief ingezet op het tegengaan van permanente bewoning op vakantieparken en tegelijkertijd de ontwikkeling van de toeristische sector.

Recent is een ruimtelijk beleidskader vastgesteld dat recreatieondernemers de mogelijkheid biedt om of te investeren in hun vakantiepark of anderszins stappen te zetten. ,,Er speelt veel. Daarom lijkt het mij goed om, aan het einde van het hoogseizoen, met de sector om tafel te gaan om bij te praten", zo stelt verantwoordelijk wethouder Koekkoek.

Voor meer informatie over de bijpraatavond kunnen recreatieondernemers contact opnemen met mevrouw S. Uenk, coördinator Vitale Vakantieparken in de gemeente Putten. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0341-230296 of e-mailadres suenk@putten.nl.